Nema artikala u korpi
Ginko Max
 

Proizvodi

O nama

Max Medica je linija proizvoda koja je prisutna na našem tržištu više od jedne decenije. Firma PAR PAK d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom svih Max Medica proizvoda, a naša osnovna delatnost je proizvodnja dodataka ishrani, vitamina i minerala, kao i prodaja dijetetskih suplemenata na domaćem i stranom tržištu.
 
Da bi se maksimalno približili korisničkim zahtevima i u želji da na njih odgovorimo, organizovali smo rad PAR PAK d.o.o. po najnovijim principima savremenog poslovanja.
 
Trenutno je na tržištu zastupljeno 26 naših proizvoda, čijim je kvalitetom PAR PAK dobio poverenje velikog broja potrošača.
 
Glavna proizvodna linija su Max Medica dijetetski suplementi, 100% prirodni preparati na bazi biljnih ekstrakata i vitamina. U procesu proizvodnje koriste se inostrane i domaće sirovine vrhunskog kvaliteta.
 
 
 
Max Medica proizvode možete poručiti online na našem sajtu, a možete ih pronaći u apotekarskim ustanovama širom Srbije, kao i u svim većim lancima apoteka i svim bolje snabdevenim apotekama i hipermarketima.
 
 

Miloš Obradović

Željko Isaković

Mirjana Isaković

Maja Stalović

       

Vesna Pašić

Nemanja Kranjc

Vesna Vasić

Miroslav Stanojković

 

 

Preporučeni proizvodi: