Nema artikala u korpi
Ginko Max
 
Ginko Max za bolju koncentraciju i cirkulaciju, slika kutijice na kojoj je dupli zeleni list ginko bilobe.
CENA: 468,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA

GinkoMax

CENA: 468,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA

Pomaže kod:

  • vrtoglavica
  • šum u ušima
  • glavobolja
  • oslabljeno pamćenje
  • nesanica
  • neraspoloženje
  • osećaj straha

Ginko Max poboljšava koncentraciju i pamćenje. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa cirkulacijom krvnih sudova glave i perifernom cirkulacijom ruku i nogu. Najbolji učinak Ginko Max-a uočen je u ublažavanju tegoba moždanog stabla.  Ginkgo biloba ublažava osećaj trnjenja, grčeve, osećaj hladnoće i druge znakove oslabljene cirkulacije u rukama i nogama. Povećava protok krvi kroz kapilare čime pojačava perifernu cirkulaciju. Osim toga, pozitivno deluje na elastičnost vena, pa se može primenjivati kod hemoroida i varikoznih vena.

SASTAV

Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt Ginsko Biloba (Ginkgophyta) vrhunskog kvaliteta.

PAKOVANJE:

Jedna kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

UPOTREBA

Preporučuje se 1 kapsula dnevno, ujutru pre jela uz dosta tečnosti.

NUTRITIVNA VREDNOST

Aktivna komponenta 1 kapsula
(0,6 g)
100 g proizvoda PDU*
Suvi ekstrat lista ginka (Ginkgo bilobae folium extractum siccum) sa 24℅ ginkoflavonglikozida 80 mg 13,33gr. -
Nutritivna vrednost 1 kapsula (0,6 g) 100 g proizvoda
Proteini 0,11 g 18,69 g
Ugljeni hidrati 0,29 g 47,80 g
Masti 0,01 g 0,82 g
Energetska vrednost 1,64 kcal/6,89 kJ 273,34 kcal/1148,03 kJ
*Od ostalih sastojaka u proizvodnji je korišćen maltodekstrin, a od aditiva sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum dioksid).
 
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deca trudnice i dojilje ne bi trebalo da koriste preparate na bazi ginka, jer ne postoji dovoljno dokaza o bezbednosti korišćenja proizvoda na bazi ginka u ovim populacionim grupama. Istovremeno korišćenje proizvoda na bazi ginka i antikoagulativnih lekova (varfarin), antiagregacijskih i nesteroidnihantiinflamatornih lekova može povećati rizik od krvarenja. Osobe koje čekaju neki operativni zahvat, ne treba da koriste ginko.
NAPOMENA: Ginko Max uglavnom se vrlo dobro podnosi. Vrlo retko pri uzimanju mogu se javiti teskoće u varenju, glavobolja ili kofoa alergija. U slučaju pojave ovih simptoma potrebno je obratiti se lekaru. Osobe koje koriste antidepresive se obavezno moraju konsultovati sa lekarom pre uzimanja preparata jer aktivne komponente ova dva preparata u kombinaciji mogu izazvati različite nus pojave.
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.
 
Dostava na teritoriji Republike Srbije, za robu čija je vrednost veća od 1.500 dinara je besplatna, a za vrednost koja je manja iznosi 185 dinara.
CENA: 468,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA