Nema artikala u korpi
Ginko 40
 
 
Ginko 40 za bolju cirkulaciju i koncentraciju, slika pakovanja sa listom ginka bilobe.
CENA: 360,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA

Ginko 40

CENA: 360,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA

Pomaže kod:

  • Loše cirkulacija ruku, glave i nogu,
  • Vrtoglavice i zujanja u ušima,
  • Problema sa koncentracijom i pamćenjem,
  • Problema sa vidom uzrokovanih dijabetesom
  • Tegoba uzrokovanih menopauzom
  • Tegoba kod astme, alergija, Alchajmerove bolesti i bolesti srca
  • Povišenog ili sniženog krvnog pritiska

Ginkgo biloba poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, smanjuje depresiju i bolove uzrokovane migrenom. Utiče na poboljšanje cirkulacije, posebno na prokrvljenost glave, ruku i nogu. Poželjno je koristiti ga ako postoje problemi sa jetrom ili bubrezima, raznim upalama, impotencijom. Pospešuje iskorišćavanje glukoze, pa je koristan i za dijabetičare. Pošto ima opšti učinak na cirkulaciju, korišćenje ginka smanjuje neugodnosti vezane za proces starenja, povećava radne sposobnosti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak od upale vena.

SASTAV

Suvi ekstrakt lista ginka (Ginkgo bilobae folium extractum siccum) sa 24% ginkoflavonglikozida.
 

PAKOVANJE:

Kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

UPOTREBA

2 kapsule dnevno u toku jela uz dosta tečnosti.

Pri dugotrajnom prekoračenju preporučene dnevne doze kao sporedni efekti mogu se javiti anskioznost, nesanica, mučnina, dijareja i dermatitis.

NUTRITIVNA VREDNOST

Aktivna komponenta 100 g proizvoda 2 kapsule (1,12g)
Ginko biloba (24% ginkoflavonglikoza) 17,7 g 80 mg
Nutritivna vrednost 100 g proizvoda 1 kapsula (0,56g)
Proteini 1,2 g 0,01 g
Ugljni hidrati 96,3 g 0,54 g
Masti 0,9 g < 0,01 g
Energetska vrednost 398,1 kcal (1672,0 kJ) 2,22 kcal (9,32 kJ)
*Od ostalih sastojaka u proizvodnji korišćena je laktoza, a od aditiva sredstvo protiv zgrudvavanja (mirkokristalna celuloza)
 
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deca, trudnice i dojilje ne bitrebalo da koriste preparate na bazi ginka, jer ne postoji dovoljno dokaza o bezbednosti korišćenja proizvoda na bazi ginka u ovim populacionim grupama. Istovremeno korišćenje proizvoda na bazi ginka i antikoagulativnih lekova (varfarin), antiagregacijskih i nesteroidnihantiinflamatornih lekova može povećati rizik od krvarenja. Osobe koje čekaju neki operativni zahvat, ne treba da koriste ginko.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.
NAPOMENA: Ginko 40 uglavnom se vrlo dobro podnosi. Vrlo retko pri uzimanju mogu se javiti teskoće u varenju, glavobolja ili kofoa alergija. U slučaju pojave ovih simptoma potrebno je obratiti se lekaru. Osobe koje koriste antidepresive se obavezno moraju konsultovati sa lekarom preuzimanja preparata, jer aktivne komponente ova dva preparata u kombinaciji mogu izazvati različite nus pojave.
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.
 
Dostava na teritoriji Republike Srbije, za robu čija je vrednost veća od 1.500 dinara je besplatna, a za vrednost koja je manja iznosi 185 dinara.
CENA: 360,00din Količina:

Za narudžbine preko 1.500,00 din.
isporuka je BESPLATNA